Wie ben ik?

Schrijven


Zodra ik letters kon combineren tot woorden, combineerde ik die woorden tot teksten. Ik kan dan ook zeggen dat ik al ruim 30 jaar ervaring heb met schrijven en storytelling. Na een carrière in de televisiewereld waar ik van planningsfuncties ben doorgegroeid naar copywriter, vertaler en (stem)regisseur, heb ik geluisterd naar mijn talent en ben ik aan de slag gegaan als copywriter en social media expert.


Social media


Al vanaf de eerste chatroom, was ik mee met social media. Social is mijn speeltuin en dankzij mijn kennis, ervaring en strategisch inzicht, ligt mijn expertise bij het maken van strategische social media plannen en contentstrategieën. 


Communicatie


Taal heb ik altijd interessant gevonden, maar toen ik moeder werd en verbindende communicatie ontdekte, heb ik me toegelegd op deze expertise. Mijn kennis komt niet enkel van de "klassiekers" Marshal Rosenberg en Alfie Kohn, maar ook van Brené Brown, Elisabth Lesser en Glennon Doyle. Mijn expertise ligt dan ook bij leiderschap, kwetsbaarheid, verbinding en vertrouwen.


Podcast


Sinds 2020 ben ik helemaal in het podcasten gedoken. Dankzij mijn carrière in postproductie-omgevingen, kan ik de volledige productie van mijn eigen podcasts zelf doen. Dit podcasten doe ik niet alleen graag, ik krijg er ook veel erkenning voor. Niet alleen de luistercijfers spreken voor zich, maar de nomintatie van host van het jaar bij de Belgian Podcastawards zorgde ervoor dat ik vooral blijf doorgaan met podcasten.

Enkele klanten: